Intrebari frecvente

Raspunsuri la cateva intrebari pe care le poti avea:

O organizație prefesională  înființată în 1994, inițial pentru reprezentarea intereselor companiilor private din domeniul morărit-panificație, patiserie, cofetărie, care și-a dezvoltat și diversificat activitățile în decursul anilor, atrăgând membri din tot spectrul agroindustrial pornind de la producție, depozitare comercializare de cereale, până la logistică,  comercializare de produse alimentare și servicii conexe.

Ca urmare a revoluției digitale din epoca actuală, reinventarea ANAMOB ca și cluster de transfer tehnologic, respectiv  hub de inovare digitală, a atras în structura membrilor săi și furnizori de soluții digitale inteligente, centre de cercetare și universități interesate de dezvoltarea de soluții tehnologice inovative cu aplicabilitate pe lanțul agroalimentar.

Îmbinarea activităților specifice unei organizații profesionale, în speță reprezentarea intereselor membrilor ei, cu activitățile unui cluster de transfer și inovare tehnologică, respectiv, transformarea digitală, prin specializări inteligente, a activităților membrilor săi, impusă în cadrul noul tip de ecosistem  european și implicit modernizarea activității acestora  la noile standard conforme cu cerințele pieței moderne.

Companii din domeniul agroindustrial, respectiv agricultură, depozitarea și comerțul cu cereale, industria de morărit-panificație, patiserie, cofetărie, furnizori de ingrediente și utilaje etc. precum și furnizori de soluții inteligente pentru industria de profil reprezentată de ANAMOB. De asemenea, se pot înscrie universități, institute de cercetare, interesate de dezvoltarea domeniului agroindustrial.

Sunt membri cotizanți și membri onorifici.

Membrii cotizanți sunt plătitori de taxă de înscriere și cotizație, care pot fi companii din agro-industrie și servicii conexe. Membrii onorifici  nu plătesc taxă de înscriere și cotizație, respectiv institute de cercetare, universități etc.

Prin completarea cererii de aderare și transmiterea ei la asociație, împreună cu copie după CUI și actul constitutiv atât de către membrii cotizanți, cât și pentru membrii onorifici.

Download Cerere Aderare

Pentru membrii cotizanți, în baza cererii de aderare se întocmește factura pentru plata taxei de înscriere și a cotizației anuale. Prin achitarea acestei facturi este finalizată aderarea la ANAMOB.

Calitatea de membru cotizant ANAMOB se reînnoieşte anual, prin achitarea cotizaţiei.

Retragerea din ANAMOB se poate face la cerere, în urma solicitării scrise transmise la asociaţie, prin poştă, fax sau e-mail.

Adresa de corespondență: Intrarea Catedrei nr. 5, sector 1, București, 014162

Telefon: 021-242-2113

Fax: 021-242-1131

e-mail: office@anamob.ro

parte din romania

Parte activa din digitalizarea Romaniei, parte din sectolul 21 si varf de lance pentru afacerile viitorului