De peste 25 de ani reprezentand industria din Romania

DESPRE NOI / POST COVID-19

Renașterea și restructurarea activităților și relațiilor de parteneriat din cadrul LAIS.

Promovarea și aplicarea rezultatelor cercetării, inovării și digitalizării în cadrul activităților din LAIS; întărirea capacității și infrastructurii de hub de cercetare-inovare digitală pentru asigurarea sprijinului necesar comunității de agro-industriale reprezentate de ANAMOB; dezvoltarea cooperării europene la nivelul Clusterului Regional Europa de Sud Est , la nivel pan-european și  internațional.

Asigurarea viabilității, rezilienței și sustenabilității  membrilor comunității ANAMOB. Promovarea produselor  inovative, cu înaltă valoare adăugată, pe piața internă, pe cea intracomunitară și pe terțe piețe.

Dezvoltarea de abilități/competențe profesionale - tehnologice, de marketing și digitale - pentru membrii comuității ANAMOB.

Reprezentarea sectoarelor de activitate din cadrul LAIS, în cadrul parteneriatului public-privat, la nivel național, european și internațional.

Consultanta Financiara

Reprezentare Internationala

Statie Pilot Experimentala

Monitorizare si Solutii

Consultanta Investitii

reprezentand viitorul

ANAMOB inseamna mai mult decat o asociatie. Inseamna un incubator de idei ce a imbratisat conceptul digitalizarii din domeniul ce il reprezentam cu succes de mai bine de 20 de ani.

Portofoliu reprezentativ

Cu peste 25 de ani experienta, ANAMOB, reprezinta unul dintre varfurile de lance al inovarii din domeniul Morarit, Panificatie din Romania.

350+ Proiecte finalizate

350+ Proiecte finalizate

De la training-uri la implementari de solutii pana la pachete complete de digitalizare

Ia legatura cu noi

Pentru ca traim in epoca digitala te rugam sa iei legatura cu noi prin unul din formularele de contact